De Brickshow wordt georganiseerd door de stichting Herobricks: www.herobricks.nl, ook wel de Baarnse Legoclub genoemd. Naast activiteiten als een Lego uitleen, kinderclub, robotclub en volwassenen groep organiseren we de Brickshow. We vinden het ontzettend leuk als je met je MOC’s en modellen op de Brickshow komt of als je komt helpen. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en aanmeldformulieren.

Brickshow XL: 2 / 3 Maart 2024

We verwachten minimaal 1500 bezoekers en proberen er vooral een gezellige show van te maken. Onze show is uniek in de vele activiteiten voor de bezoekers om zelf te doen, de vele kinderen die komen en de samenwerking om tot een mooie show te komen.

vrijwilligers herobricks

Help mee met inrichten, ontvangen van bezoekers, de bouwwedstrijd, achter de bar en toezicht houden in de grote zaal. We werken met een team van 20 personen met veel enthousiasme en gezelligheid. Aan het eind ruimen we met z’n allen op en hebben dat ongeveer in een uur voor elkaar. Het leggen van de vloer en het opbouwen van tafels wordt door een apart professioneel team gedaan. De tijden zijn:
Vrijdag 15:00-22:00 inrichting zaal
Zaterdag 10:00-17:00 show, 18:00-21:00 gezellige AFOL avond
Zondag 10:00-17:00 show, 17:00-19:00 opruimen

Je hoeft natuurlijk niet het hele weekend te helpen, al vinden we het wel gezellig als je dat doet.

Geef je op via het formulier https://forms.gle/9FCbsnMrPSBsaoUz5 of overleg met Rene van Helden – info@herobricks.nl / whatsapp

Exposanten

We kijken uit naar mooie MOC’s, leuke ontwerpen en prachtige bouwtechnieken. De meeste exposanten kennen elkaar via het Lowlug forum of De Bouwsteen. We maken er vooral een gezellige show van waarbij we je vragen om af en toe ook even te helpen bij centrale klusjes. De expositie is niet bedoeld als verkoopplek, maar twijfel je of iets mag, neem dan even contact op voor overleg.
Vrijdag 19:00-22:00 opbouw (deel van de zaal al om 13:00u en 15:00u open)
Zaterdag 8:00-9:30 opbouw, 10:00-17:00 show, 17:15-17:30u dark hour, 18:00-21:00 gezellige avond
Zondag 10:00-17:00 show, 17:00-19:00 opruimen

Om alle informatie op een rij te hebben is opgeven handig: https://forms.gle/9FCbsnMrPSBsaoUz5

workshops

Voor de bezoekers worden er workshops georganiseerd. We hebben doorlopende workshops waar deelnemers steeds binnenlopen en direct meedoen. De deelnemers gaan aan de slag met een thema onder begeleiding van een ervaren LEGObouwer. De workshops zijn in de grote zaal in een afgeschermd gedeelte met enkele tafels waar voldoende Lego voor beschikbaar is. Er is geen deelnemersbijdrage.

Overleg met Rene van Helden wat er mogelijk is, of welk idee je hebt – info@herobricks.nl / whatsapp
Geef je op voor het geven van de workshop via deze link: https://forms.gle/9FCbsnMrPSBsaoUz5

Verwachte workshops
Robotica, bouwtechnieken, technisch lego, etc.

Verkopers

De verkoop voor onze beurs wordt geregeld door een aantal vast verkopers. Omdat we ons richten op een interactieve show en niet op verkoop willen we dit ook beperkt houden. Alleen voor verkoop van bijzondere producten die nog niet door de huidige verkoper(s) worden aangeboden willen we eventueel in gesprek. Neem hiervoor contact op voor je het formulier invult.

Voor de bestaande verkopers is het belangrijk om via het formulier even de gegevens in te vullen. De tafels staan langs de rand van de zaal en hebben een afmeting van 1×4 meter. De focus ligt op de show en activiteiten. Kosten zijn 25 euro per meter tafel per dag. Er is een grote plek waar mensen zelf losse blokjes uit kunnen zoeken, er worden stenen gegraveerd en er worden sets en losse gesorteerde stenen verkocht.
Vrijdag 19:00-22:00 inrichten
Zaterdag 8:00-10:00 inrichten
Zondag 17:00-18:00 opruimen

Gegevens invullen alleen voor de ingeplande verkopers: https://forms.gle/9FCbsnMrPSBsaoUz5